2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav-Ara Sınav Mazeret Sınavı Duyurusu

Bölüm Başkanlığımızca yürütülen ATB-ATBY-GKD kodlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II dersinin  Ara Sınavları 19 Nisan 2023 Çarşamba günü 09.00 -19.00 saatleri arasında DYS üzerinden gözetimsiz çevrimiçi sınav olarak gerçekleştirilecektir.
Öğrencilerimiz DYS sistemi üzerinden kayıtlı oldukları derste 8. Hafta içerisinde yer alan ARA SINAV alanını takip etmeleri gerekmektedir.
Sınava belirtilen saat aralığında istenilen bir saatte girilebilecektir.
Sınav süresi 20 dakika olacaktır.
Sınava sadece 1(bir) kez giriş hakkı vardır bu yüzden herhangi bir sorunla karşılaşmamak adına  internet bağlantısı iyi olan bir yerden sınava girmeniz önemlidir.

Ara Sınav Mazeret Sınavı 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü 10.00-12.00 saatleri arasında gözetimsiz çevrimiçi sınav olarak yapılacaktır. (İlgili birimlerimizce (Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yükseokul) mazeretleri kabul edilen öğrencilerimiz bu sınava girebileceklerdir)

Öğrencilerimiz DYS sistemi üzerinden kayıtlı oldukları derste 8. Hafta içerisinde yer alan ARA SINAV MAZERET SINAVI alanını takip etmeleri gerekmektedir.
Sınava belirtilen saat aralığında girilebilecektir.
Sınav süresi 20 dakika olacaktır.

Bölüm Başkanlığı

Son Güncelleme Tarihi : 23.05.2023 12:35 Okunma Sayısı : 7117