"Asım’ın Nesli Akif’i Dinliyor Projesi" kapsamında son panel gerçekleştirildi.

Muğla Valiliğimiz riyasetlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muğla Gençlik Spor İl Müdürlüğü koordinesinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Gençlik Vakfı ve Türkiye Yazarlar Birliği paydaşlığında "Asım’ın Nesli Akif’i Dinliyor Projesi" kapsamında üniversitemiz, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı Öğr. Gör. Dr.  Zeynep ÖZDEM KÖSE’nin moderatörlüğünde Türk Dili Bölüm Başkanlığı Öğr. Gör. Dr.  Ümit AKIN, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı Öğr. Gör.  Osman KÖSE tarafından ilki 27 Aralık 2018 tarihinde Bodrum’da başlatılan,  ilimiz genelinde 13 ilçemizde gerçekleştirilen panel programının sonuncusu 12 Mart  2019 Salı günü saat 14:00'de  üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi A salonunda  gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında düzenlenen panellerle  Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla bastırılan 5000 adet “Genç Safahat” kitabı öğrencilerle buluşturulmuştur.

Son Güncelleme Tarihi : 30.12.2020 13:13 Okunma Sayısı : 3885