Güz Dönemi Ara Sınav ve Mazeret Sınavları Hakkında Bilgilendirme

Kampüs İçi Birimlerin Güz Dönemi Ara Sınav ve Mazeret Sınavları Hakkında Bilgilendirme
Bölüm Başkanlığımızca yürütülen ATB, ATBY,GKD kodlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav ve Mazeret Sınavlarının ekte belirtilen takvimde, Uzem Laboratuvarlarında çevrimiçi ve gözetimli şekilde yapılması planlanmıştır.

Ara sınavlar, 29.11.2023 Çarşamba
Mazeret sınavları, 13.12.2023 Çarşamba (11.00-12.00)
Sınav Programı için bağlatıyı inceleyeniz. ARA SINAV DOSYA
NOT: Ayrıntılı sınav programları ilgili  okullara gönderilmiş olup bölüm sayfamızdan ve UZEM duyuru sayfasında da takip edilebilir.
Öğrencilerimizin belirtilen  tarihlerde ve saatlerde ilgili sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Bölümlere ayrılan saatler dışında sınava girmeleri mümkün olmayacaktır.
Sınav giriş bilgileri için mutlaka ek bağlatıyı inceleyeniz.( SINAV PROGRAMI)

Kampüs Dışı Birimlerin Güz Dönemi Ara Sınav ve Mazeret Sınavları Hakkında Bilgilendirme
Bölüm Başkanlığımızca yürütülen ATB-ATBY kodlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav ve Mazeret Sınavlarının belirtilen tarihlerde, Okul Laboratuvarlarında, çevrimiçi ve gözetimli şekilde yapılması planlanmıştır.

Ara sınavlar, 29.11.2023 Çarşamba (09.00-17.30 aralığında ilgili okullar tarafından belirtilen saatlerde yapılacaktır.)
Mazeret sınavları, 13.12.2023 Çarşamba (11.00-12.00)

NOT: Ayrıntılı sınav programları okullarınız tarafından belirlenecek ve ilan edilecektir.

Son Güncelleme Tarihi : 23.11.2023 17:23 Okunma Sayısı : 4812