Güz Dönemi Yarıyıl Sonu ve Bütünleme Sınavları Hakkında Bilgilendirme

Kampüs İçi Birimlerin Güz Dönemi Yarıyıl Sonu ve Bütünleme Sınavları Hakkında Bilgilendirme
Bölüm Başkanlığımızca yürütülen ATB, ATBY,GKD kodlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yarıyıl Sonu ve Bütünleme Sınavlarının ekte belirtilen takvimde, Uzem Laboratuvarlarında çevrimiçi ve gözetimli şekilde yapılması planlanmıştır.

Yarıyıl Sonu Sınavı: 11.01.2024 Perşembe
Bütünleme Sınavı: 25.01.2024 Perşembe (11.00-12.00)
Sınav Programı için bağlantıyı inceleyeniz. SINAV TAKVİMİ
NOT: Ayrıntılı sınav programları ilgili  okullara gönderilmiş olup bölüm sayfamızdan ve UZEM duyuru sayfasında da takip edilebilir.
Öğrencilerimizin belirtilen  tarihlerde ve saatlerde ilgili sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Bölümlere ayrılan saatler dışında sınava girmeleri mümkün olmayacaktır.
Sınav giriş bilgileri için mutlaka ek bağlatıyı inceleyeniz.SINAV TAKVİMİ

Kampüs Dışı Birimlerin Güz Dönemi Yarıyıl Sonu ve Bütünleme Sınavları Hakkında Bilgilendirme
Bölüm Başkanlığımızca yürütülen ATB-ATBY kodlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yarıyıl Sonu ve Bütünleme Sınavlarının belirtilen tarihlerde, Okul Laboratuvarlarında, çevrimiçi ve gözetimli şekilde yapılması planlanmıştır.

Yarıyıl Sonu Sınavı: 11.01.2024 Perşembe (09.00-17.30 aralığında ilgili okullar tarafından belirtilen saatlerde yapılacaktır.)
Bütünleme Sınavı: 25.01.2024 Perşembe (11.00-12.00)

NOT: Ayrıntılı sınav programları okullarınız tarafından belirlenecek ve ilan edilecektir.

Son Güncelleme Tarihi : 14.12.2023 14:07 Okunma Sayısı : 6843